Selasa, 10 Ogos 2010

Kelly's Life Give Away


lets join together
click HERE for more info

Give Away Expresion


lets join together
click HERE for more info

Lucky Draw


lets join together
click HERE for more info

1st Giveaway


lets join together
click HERE for more info

nlittleshop Opening Giveaway


lets join together
click HERE for more info

nlittleshop terhebat dikalangan yang terbaik

Cute Teddy Bears Giveaway


lets join together
click HERE for more info


taq :

ros
izza
mamalyna
ery
is

Mirza Shoppe Giveaway


lets join together
click HERE for more info

mama mirza ni rajin jugk join GA,
harap2 sentiasa ader luck

Ahad, 1 Ogos 2010

Isnin, 26 Julai 2010

Babyibu Giveaway : Babyruffkins

giveaway anjuran dari
Babyibu
&
Babyruffkins

Dora The Explorer
saya amat berminat kepada permainan ini kerana
Dora merupakan salah satu kegemaran
alat permainan anak perempuan saya
dan jika saya ternampak apa sahaja yang berkaitan dengan Dora
ia akan mengingatkan saya kepada anak saya
dan justeru itu...perhubungan kami sentiasa segar kerana
setiap permainan yang saya belikan untuknya
akan menjadi kenangan kami berdua

ejaMaria 1st Giveaway


jom join sama
klik SINI ok

Giveaway 1 Tahun Anniversary


jom join sama
klik SINI ok

Contest - Berapa Ekor Anak Saya


jom join
klik SINI

Crystal Lover Opening Giveaway


jom join
klik SINI ok

Lucky Draw RASP


jom join
klik SINI

Ney Ezzo Giveaway


nak join
jom klik SINI

ChanteqShopp Giveaway


jom join sama-sama
klik SINI

Ahad, 25 Julai 2010

Khamis, 15 Julai 2010

Handbag Giveaway


handbag yang indah menjadi idaman
untuk diberikan kepada isteri rupawan
tolonglah hadiahkan sebagai permintaan
agar boleh dilaram pada hari lebaran
sudah pasti isteriku tersenyum kepuasan
kerana handbag ini menjadi kepunyaan


sesaper yg nak join sama
klik SINI

Isnin, 12 Julai 2010

eirah-craft : First GIVEAWAY



nak menang hadiah kat atas tu tak???
kalau nak...meh join SINI

Danisyakiffli Give Away


nak join tak??
kalau nak...meh baca syarat-syaratnyer dulu k



syarat-syaratnya :-


1) Mesti menjadi follower sya...yang mana belum follow sila lah follow yer..

2) Linkkan blog sya http://danisyakiffli.blogspot.com dalam blog list masing-masing

3) Buat satu entry tentang giveaway ini dan masukkan link blog sya dalam entry tersebut (http://danisyakiffli.blogspot.com/)

4) Create satu ucapan untuk my anniversary dalam n3 masing-masing - semoga ucapan dan doa kalian dimakbulkan Allah s.w.t..doa yang baik-baik jer tau..:)

5) Jangan lupa tinggalkan "comment" dalam entry ni dan juga link yer..senang sya nak jejak..comment di shoutbox tidak diambil kira yer..

6) Tarikh mula penyertaan dari 6 Julai 2010 sehingga 31 Julai 2010..

7) Penyertaan GA ini hanya untuk blogger di Malaysia sahaja..

8) Peserta yang bertuah akan dipilih secara rawak oleh my beloved hubby...dan peserta bertuah hanya seorang sahaja..

SEMOGA ULANGTAHUN PERKAHWINAN INI AKAN MENJADIKAN
ANDA BERDUA LEBIH MATANG DALAM MENEMPUH
HARI-HARI MENDATANG
YANG PENUH DENGAN DUGAAN

Giveaway Contest For Corine Crafts


1. Make an entry about Corine Crafts on your blogs - ok

2. Be a Corine Crafts follower - ok

3. Leave a comment and your email add - ok

5 lucky winners will be randomly picked - ok

Contest ends on July 24th 2010 :)

Rabu, 7 Julai 2010

Rabu, 30 Jun 2010

Lucky Draw by Shasha


nak join...klik jer banner tu yer

nie 2 org yg perlu jugak join....
1 : ieyza
2. mamalyna

Jumaat, 11 Jun 2010

The Fairy Nice *GiveAway*



let's join us to enter this giveaway
please click HERE for more details

Lucky Draw By Rina

jom join sama
sebab hadiah menarik menanti anda
giveaway nie dari


rinastories




dan



rinawardrobe


kalau nak join...klik jer banner giveaway nie

GiveAway OSHA


nak join
meh klik SINI

giveaway nie anjuran dari

OshaCorner
&
OshaCraft